Productomschrijving PetHero3

Een paar dagen van huis zonder je kat. Langdurige werkdagen met weinig vrije tijd, maar wel zonder de zorgen over de voeding van je hond. Wat je situatie ook is: altijd een verse maaltijd voor je hond. Het kan met deze automatische voederbak.

De PetHero3 voerautomaat stelt je in staat om vaste voedermomenten in te plannen voor je huisdier. Zo krijgt je hond of kat altijd genoeg eten op het juiste moment. Je kunt de geplande maaltijden opdelen in porties, maar ook wanneer je je huisdier wilt voeren buiten deze ingestelde momenten is dat mogelijk via de optie “Feed Now.” Hoe dan ook: je hoeft niet altijd meer thuis te zijn om je huisdier eten te geven. Met deze voerautomaat stel je gemakkelijk voertijden en porties vast, die vervolgens op de door jou ingestelde tijden en in de door jou geplande porties vanuit het reservoir in het voederbakje terecht komen. Deze automaat is ‘slim’ en bespaart jou veel tijd: het enige wat jij hoeft te doen, is de voerbak bijvullen wanneer alle door jou geplande maaltijden toegediend zijn. Hoe vaak je dit zult moeten doen, is afhankelijk van de grootte van je porties. In het reservoir past wel 6 liter aan voer.

Een sensor in de voederbak zorgt ervoor dat de bak niet te vol raakt en dat deze weer wordt bijgevuld wanneer dat nodig is. Meldingen over het gebruik van de voederbak krijg je via een handige app op je telefoon. Via dezelfde app kun je de voertijden praktisch en snel reguleren en plannen.

Deze voerautomaat heeft zowel een video- als een audiofunctie. Met vier verschillende invalshoeken kun je onder andere de voederbak checken om te zien of je huisdier gegeten heeft. Met de rechte invalshoek kun je je huisdier in de gaten houden met de non-stop videofunctie. Ook kun je ervoor kiezen om vanaf het moment van voeren een video-opname van vijf minuten te maken met event recording. Naast de videofunctie is het ook mogelijk om een spraakopname van tien seconden op te nemen, die wordt afgespeeld tijdens het voedermoment. Zo voelt je huisdier jouw aanwezigheid in afwezigheid.

Sluitbeveiliging weerhoudt je huisdier van het eten van voer buiten de vastgestelde tijden. Daarnaast is de automaat vochtdicht, zodat het voer altijd vers blijft. Je kunt de automaat gemakkelijk meenemen, verplaatsen en schoonmaken. Bovendien gaat het unieke en strakke design helemaal op in de rest van je inrichting.

Belangrijk:

  • In deze automaat kan alleen droogvoer
  • Voor het gebruik van deze automaat heb je een 2.4 GHZ Wi-Fi signaal nodig
  • Voor de gezondheid van je huisdier is het aan te raden om het voederreservoir regelmatig schoon te maken
  • Foto’s: 10 MP
  • Video’s: Full HD (1080p)
  • Camera nachtmodus
  • SD Kaarthouder (SD kaart niet inbegrepen)
  • Power: DC 5V 1.0A
  • Batterij: 3 x D Cell batterij
  • Energieverbruik: 5W

Terug naar overzicht